utorak, 18. listopada 2011.

Istiniti navodi za občne ljude

Opet sam dobila odličan mail i želim ga podijeliti na ovaj način s vama:

Danas će biti lijepo svima onima koji ne traže mnogo.

Prije nego krenete tražiti sreću, provjerite - možda ste već sretni. Sreća je mala, obična i neupadljiva i mnogi je ne prepoznaju.

Jako volimo imati, ali ne znamo živjeti od onog što imamo. Ništa što imamo ne može nas toliko usrećiti kolko nas može učiniti nesretnima ono što nemamo.

Roditelji se zaprepaste kada čuju da im se djeca drogiraju. Ne mogu vjerovati. Kad su ih posljednji puta vidjeli, nisu se drogirala.

Kada čujemo da netko nije ostvario ono što je želio, uvijek prvo pomislimo da je želio ono što nije mogao ostvariti. Početak svake sreće je u sretnom izboru želja.

NEMA VIŠE NORMALNIH. SVI SMO MANJE-VIŠE LUDI. NEKI KRADU KAO LUDI, NEKI ŽDERU KAO LUDI, NEKI PIJU KAO LUDI, A NEKI RADE KAO LUDI I ONI SU NAJLUĐI OD SVIH.

Malo novaca kvari tijelo a puno kvari dušu. Čovjek je na velikoj muci: što čuvati u zdravom tijelu ako ostane bez duše ?

Tko nema u glavi ima u nogama, tko nema u nogama ima u banci, tko nema u banci ima nešto na selu, tko nema na selu - naći će mu se nešto u mokraći .... Nitko baš nije da nema nigdje i ništa

DOŠLA SU DRUGA VREMENA. DJECE JE SVE MANJE, A PASA SVE VIŠE. PSI SU UGLAVNOM RASNI, A DJECA SU NAŠA, DOMAĆA I DIVLJA.

2 komentari:

Dzoli kaže...

I da dodam:
Ljudi grade previše zidova, a premalo mostova

Κάθαρσις kaže...

To da je svatko lud na svoj način psihijatri odavno znaju i toga se ne treba sramiti. U svemu ovome ima puno istine, ali bilo bi lijepo da je istina tako jednostavna.

Objavi komentar